PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Nujum 'buih' ini bilang PR akan kalah teruk PRU13 ni !


Ahmad Shabery Cheek, Menteri Belia dan Sukan kini telah bertukar menjadi nujum apabila mengumumkan PR akan kalah teruk dalam PRU-13 nanti. Beliau juga dalam masa yang sama menuduh bahawa PR juga mempunyai ahli nujum mereka sendiri yang mengetahui bahawa mereka akan kalah pada PRU-13.

Oleh kerana itu maka perhimpunan Bersih 2.0 dijalankan terlebih dahulu bagi menyediakan alasan kepada para penyokong mereka apabila kalah nanti. Nampaknya BN membuka topeng sebenar diri mereka kepada rakyat. Mereka bukan saja percaya bahawa duit mampu membeli segala-galanya malah mereka juga percaya pada ramalan pak nujum. Memang ulasan Ahmad Shabery paling lain antara yang lain dan lansung tak masuk akal. (nukilan Warta Shubi)


:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |