PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX : PANAS BERAPI - 3 hari 48 "kali" bro, malam ke-4, aku cabut !Malam pertama 16 kali 'servis'. Malam kedua pun 16 kali 'servis'. Malam ketiga pun nak 16 kali kena 'servis'. Malam ke-4, aku lari !, " bertongkat..bro !
Jika di Mesir boleh jugak gagah pi carik minyak bonggol unta atau serbuk Hamada, kalau kat sini hang nak carik kat mana ? Banyak ler lu punya unta kat Malaysia ni. Err..rokok cap unta(camel) tak okay ker bro ? Budusss..! Tu bukan ubat ngok ! Tapi jangan gabra bro..PENYELESAIAN TERBAIK ADA DIBAHAGIAN BAWAH ARTIKEL INI. Hubungi jer wak. Wak boleh bantu, jangan malu..benda baik begini tak perlu nak malu, Insyaallah. Sebelum tu, layan dulu artikel pilihan 'AHAD' dibawah. Model aku kali ini - Afeznaoui Ilham, Rabat MoroccoPenangan bini 'arab' - Aku terpaksa lari malam !

KAHERAH: Dek kerana sayangkan isteri dan ingin menyelamatkan rumah tangganya dengan gadis Mesir, seorang lelaki Melayu terpaksa lari malam dari rumah kelamin selepas empat hari berkahwin semata-mata untuk mempelajari pelbagai ilmu kebatinan negara berkenaan.

Segala-galanya bermula apabila Mohd Haisol Shaari, 28, (bukan nama sebenar) terkejut dengan permintaan keterlaluan isterinya pada tiga hari pertama melayari bahtera perkahwinan. Berikutan itu, beliau mengambil keputusan melarikan diri ke rumah bujang rakannya sebelum pulang semula ke rumah kelamin lima hari kemudian, selepas yakin dengan ilmu kebatinan diperoleh.

Menurutnya, sepanjang tempoh ‘berguru,’ dia mendapatkan pandangan rakan lelaki lain, sama ada dari rantau Asia atau rakan dari Mesir, hinggalah dia mempelajari pelbagai ilmu kebatinan.


“Saya disyor menggunakan sejenis kayu dikenali sebagai Hagar Guhannam namun fungsi kayu itu sama seperti gambir Sarawak, menyebabkan saya tidak suka kibat kesan sampingan. Dua lagi yang disyorkan mereka ialah sejenis serbuk dikenali sebagai Hamada di kalangan masyarakat Arab, selain sejenis minyak bonggol unta atau dikenali sebagai Sanam Cameol dan kedua-duanya masih digunakan hingga ke hari ini,” katanya kepada Metro Ahad.

Menurutnya, serbuk Hamada dicampurkan dengan madu asli berdasarkan sukatan tertentu dan ia berfungsi memekat dan menyuburkan sperma lelaki dan digunakan sejak berzaman. Serbuk itu tak banyak dijual, malah tidak ramai masyarakat Arab tahu mengenainya. Ia diperoleh rakan selepas dia mengkaji mengenai perubatan Islam dalam kitab yang dibaca di (Universiti) al-Azhar,” katanya.

Katanya, minyak bonggol unta pula menghidupkan sel mati pada alat sulit lelaki dan menjadikan ia lebih berat dan padat, sekali gus membolehkan tuntutan batin isterinya kini sama seperti orang lain dan tidak keterlaluan seperti sebelum ini.

“Pada mulanya saya malu dengan diri sendiri namun selepas berbincang dengan rakan serta isteri, Alhamdulillah kami kini hidup bahagia dan dikurniakan cahaya mata,” katanya. Menurutnya, kejutan batin diterimanya dipercayai dipengaruhi beberapa faktor iaitu faktor budaya dan adat khatan yang diamalkan di negara berkenaan, selain pemakanan masyarakat di sana. Mohd Haisol berkata, dia terpaksa buat begitu kerana sayangkan isterinya berusia 25 tahun, selain mengakui kejantanannya tercabar.

“Saya terpaksa lari dari rumah dan bersembunyi di asrama rakan menjelang malam pada hari keempat perkahwinan kerana tidak tahan kehendak batin isteri. Bukan mahu mengaibkan isteri atau sesiapa, tetapi saya rasa perkara ini perlu diketahui umum, terutama lelaki yang mungkin menyimpan hasrat memperisterikan wanita Arab... saya nasihatkan mereka supaya lebih bersedia,” katanya.

Menurutnya, pada hari pertama perkahwinan, dia mengadakan hubungan kelamin 16 kali dan masih mampu memenuhi tuntutan itu, mungkin kerana usianya masih muda dan menganggap ia sebagai perkara biasa. Walaupun terkejut dengan permintaan itu (16 kali sentuhan), saya menganggap ia perkara biasa dalam hubungan suami isteri... maklumlah, kata orang pantang bersentuh pada awal perkahwinan,” katanya.

Bagaimanapun, katanya, perkara itu berlanjutan beberapa hari dan dia mula berasa kurang selesa kerana tidak banyak masa untuk mengulang kaji pelajaran atau berehat panjang, menyebabkan dia melarikan diri dari rumah sewa mereka. Menurutnya, dia kembali ke rumah sewa bujang, menyebabkan isterinya mencari di rumah didiami rakannya, namun gagal menemuinya kerana tidak dibenarkan masuk ke rumah didiami lima pelajar lelaki itu. Sementara itu, minyak bonggol unta atau sejenis serbuk dikenali Hamada diakui mampu meningkatkan tenaga lelaki, sekali gus memenuhi tuntutan syahwat pasangan.

Selain itu, penggunaan alat kelamin lelaki secara lebih kerap dalam hubungan mendorong kepada kepadatan organ itu yang menyebabkan ia semakin mantap.
Pakar Sakit Tuan, Dr Ismail Thamby berkata, hampir semua negara memiliki bahan atau produk asli yang menjadi amalan mereka turun temurun.

“Memang saya tidak nafikan penggunaan minyak bonggol unta dan serbuk seperti diamalkan di Mesir kerana ia pasti digunakan sejak zaman berzaman. Di negara kita, tongkat ali digunakan untuk membekalkan tenaga bagi membolehkan kita cergas tetapi apabila menggunakannya kita mudah terangsang, jadi ramai menggunakannya untuk tujuan kebatinan,” katanya. - Metro

Promosi Seluruh Perak dari KEDAI KLIWON - Penghantaran PERCUMA. 

Hubungi wak atau SMS ke 012-402 6129 untuk mendapatkan produk hebat ini. 

PL PLUS - RM50 termasuk belanja pos(citylink)
PL SUPERGEL - RM50 termasuk belanja pos(citylink). 

Produk Terbaik untuk suami dan isteri ini juga boleh didapati di akhbar SINAR HARIAN setiap hari dan HARAKAH.

(*) Bro..lepas ni jangan lari malam lagi yer ! Nak selalu takpa..! Beressss..!!

6 comments:

 1. abaabil said...

  Wak.. Nak selalu beres jer..
  Bini yang tak nak nak buat macam mana wak? Mencanak je 'cik abang' tu sorang2, nak ubat camana lagi tu? Ekekeke..

 2. Anonymous said...

  Saya tak pecaya 16kali x 3hari=48. kalu setakat celup cabut, celup cabut bolehlah. walau pun anak muda umur 25++, ini tak munasabah ! tak logic

 3. Anonymous said...

  kalau sehari 16 kali, maknanya lelaki tu tak power la...sebab cepat sangat pancut...sehari ada 24 jam. tolak waktu bekerja, tolak waktu tidur, makan, solat, dan lain-lain aktiviti lain, berapa jam jer yang tinggal??

  kalau lelaki yg power, sekali main sejam- dua jam...kalau sekali main 15 minit, memmangla boleh main sehari 16 kali...tak power la...cepat pancut! haha

 4. Anonymous said...

  siang 12 jam , malam 12 jam , jumlah 24 jam ! kalau 16 kali sehari maknanya tak kerja ..tak masak nasi , berbelit je atas katil ,

  atau 16 kali itu waktu malam saja , maknanya sejam sekali ..atau sejam dua kali ! masa bila tidur ? satu round cuma 9 minit !

  mustahil ! ni mesti taktik melariskan jualan ..

 5. Anonymous said...

  temberang saja bah melayu ini..dia ini mahu tunjuk kan saja bahawa dia dapat daging arab...

 6. Anonymous said...

  Hang pun, cerita nak bagi laku obat biasa le, kalau habaq 5 kali mana sapa nak beli, ...... 16 kali kilang buat ayaq mani pun jam. kah........................

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |