PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

N.28 PANAS BERAPI - Bekas aktivis popular PKR pula masuk PAS di Kerdau

Hebat Kerdau. PAS kian gagah. UMNO pula makin lelah. Terkini dari sumber muttakhir, seorang bekas aktivis PKR yang banyak menimbulkan kontroversi pula menyatakan hasrat masuk PAS. Penyerahan borang ahli akan dilaksanakan oleh beliau malam jumaat ini. Siapa ? Tunggu..!


2 comments:

  1. Addin said...

    dah tau..cucumatkilau lah tu..

  2. Gerakan Anti Najib/Rosmah said...

    Salam Wak.... Bagaimana kat Kerdau, Umno masih celaka lagi ke. Hang nak tutuh jangan tutuh ahli Umno tapi tutuh pemimpinnya pasal kita nak undi ahli Umno dan kalau nak bantuan wak habaq jer.... gua boleh hantar peluru berpandu, tak mainlah peluru pistol alang-alang hantar, baik hantar yang baik punye.... Selamat berjuang dan pastikan cukup tiduq.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |