PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

N.28 : PANAS BERAPI - Blogger Terkenal serah borang masuk PAS di Kerdau !

Kejutan lagi, selepas penulis lirik lagu terkenal Bob Lokman serah borang keahlian PAS di Kedah akhir bulan lalu, malam ini seorang blogger yang terkenal pula masuk PAS. Tunggu debaran selanjutnya serta foto penyerahan borang ahli PAS oleh blogger ini kepada TG Haji Hadi malam jumaat ini. Siapa yer ? Kita tunggu. Nak fotonya pun ada, tapi sabar dong...! 


Update :
Yang pasti borang UMNO yang UMNO tawarkan kepadanya (siap diisi) sudah lunyai dikoyaknya lewat pamitnya siang tadi..! Lorrr..! Kerna apa, wang 3 goni yang UMNO kandarkan untuknya jua disuruh bawa pulang. Tekaknya nggak mau makan wang haram lorr ? Tahu kamu ? 



15 comments:

  1. Addin said...

    jgnlah buat suspen wak..sapa?

  2. john said...

    kuda trojan tu yang masuk..hati2!

  3. Anonymous said...

    jangan kickdepalat lagi dah

  4. azairiothman said...

    Bukan kickdepalat...KICKDEPELAQ

  5. Anonymous said...

    papagomo ke...hahahaha habis lepaih ni wak kena gomol ngan dia plak...

  6. KedahLaNie said...

    jangan papagomo @ parpu kari sudah...
    LUNCAI yg dok ada nie pon bukan depa pandang..
    last dok ambik pak pandir dari luaq pulak...

    he he he

  7. Anonymous said...

    Bloger masuk PAS peduli ape.... Jangan PM masuk PAS sudah la....eee

  8. Mazwandi Mustaffa said...

    hambe tau,.. mamat pkr dulu ni. anak jati pahang.....

  9. Mazwandi Mustaffa said...

    hamba tahu, mamat pkr dulu ni. Anak jati pahang..

  10. roslanali said...

    cucumatkilau ni

  11. roslanali said...

    kalau kat pahang, cucumatkilau kot

  12. Anonymous said...

    cucu matkilau ke wak

  13. pokku(putrajaya) said...

    royaklah wak...sapo dio????guana dok sembunyi2 ni...saspennnnya...janghe blogger tu macam spesis papa gomo mama sudah wak...tu goblog bukan blogger!

  14. Anonymous said...

    dah tentu Melayuraya

  15. Anonymous said...

    Elehhh...

    aku lebih percaya kalau ameno bagi tiga empat guni RM, si blogger cucu ni akan terjun lubang tandas ameno

    sedangkan izam kotak boleh melompat, inikan pula hanya blogger cucu. muka dia pun muka RM

    pigi daaaa!
    tak pecaya?
    tungguuuuuuuuuu!!!

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |