PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Kifarah langgar arahan Hassan Ali, hambekkk...mak hang oi !

Subuh-subuh gelap wak dah jeling geram kat Utusan, lidah umnuu nombor wahid tuh. Pasal ada 2 isu yang cantik depa fokus. Memang cantik.(sebut chantikk tu kalo boley ikut Hassan sebut wokey !). Nak kata karma, boleh jugak. Dulu bukan mai barai kita belasah puteri umnuu, sekarang tak salah kot bila depa pulak belasah tiga suku barai khusunya di blog-blog umnuu.

JANGAN BUAT LAGI KELAKU LAGU TUH !! Bukan makna salah buat lagu tu, tapi tak shantekkkkk...saja, hangpa tu muslimat ! Bukan Fasah Sendat !! Faham ?

Tapii..aku rasa, hangpa dah kena ketulah dengan Hassan Ali nih. Keras urat leher dia halang hangpa pi 901, hangpa degil. tu pasal kot, kena kifarah ! Elok-elok keluar rumah dah jadi lagu tu bila sampai...nyanyi lagu rambu ramba.

Aku dok rasa Hassan Ali@Akidah dok gelak guling-guling tengok you tube bikinan hangpa tu ! betoii..!! Apa ? Nak tengokk video ? Tak dakk..nakkk..pi carik kat blog umnuu sana. 

2 comments:

  1. MOH KEMBARA said...

    Salam,

    Lain kali jalan tengok kiri-kanan!

  2. Mazwandi Mustaffa said...

    Minda tuan ni memang up to date. Tak terpikio hambe tentang bende2 lagu nie......

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |