PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

REAL 901 (2) - Muttakhir dari perkarangan mahkamah !

Ribuan hadir luar mahkamah sokong Anwar, dianggarkan sudah lebih 20 ribu hadir di kompleks mahkamah. Orang ramai masih bertali arus ke dataran mahkamah...jalan jam serta kesukaran tempat parking membuatkan ramai terkandas di jalanan...Mahkamah dikatakn mula bersidang..pemimpin pelajar dan mahasiswa ramai kelihatan..Tok Guru sudahpun tiba di perkarangan mahkamah!
Menurut perangkaan polis, lokasi berhimpun yang dikatakan memuatkan 5000 orang sudahpun dipenuhi manusia!...hadirin telah melimpah, sementara ribuan yang lain masih bertali arus menuju ke lokasi perhimpunan!


Samada Dato Seri Anwar Bersalah atau Tidak satu persoalan yang memang dirancangkan. Perkara pokok ialah perkara persamaan antara Fitnah I tajaan Haji Mahathir 1998 dan Fitnah II tajaan Haji Najib. TOLAK UMNUUU...!

Foto dibawah ehsan dari blog CUPING MERAH. 

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |