PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

REAL 901 (3) - TERKINI : DSAI dibebaskan dan tidak bersalah !

‎9.23 am: Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah , dalam keputusan yang mengejutkan memutuskan Anwar tidak bersalah dan mengarahkan supaya beliau dibebaskan.
___
8.40 am : DSAI tiba di mahkamah pada seawal jam 8.30 pagi tadi. Berdasarkan tinjauan di perkarangan kompleks, semua yang hadir berada dalam suasana yg sangat terkawal. Tiada provokasi berlaku. Apapun kehadiran orang media dan jurufoto sedikit menimbulkan kecoh, puihhh..!!

Kelibat Adam Adli juga turut kelihatan. Bersama DS Nizar, beliau turut berucap ringkas, kehadiran Adam Adli disambut dgn laungan Adam Adli, ada impak yg besar dari ucapan beliau tadi.

Terkini hampir 25 ribu penyokong berada di perkarangan mahkamah.

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |