PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Tak pasal blogger pencacai kena maki lagi ! Puihhh !!Gambar yang disiarkan oleh blogger haprak di sini dan mstar salah satu media haprak Umno yang menyatakan sambutan "hambar" pada Konvensyen PR ke 3, yang kemungkinan di ambil sebelum majlis di mulakan..inilah kerja jahat media umno yg dianggap "hampass" oleh rakyat masakini ! 

Dan dibawah pula adalah keadaan dan suasana sebenarnya perhimpunan. Kalau nak menipu dan nak jilat pungkok Umno pun,agak agak la bro..! Jangan kerana nak bodek pimpinan Umno haprak lu orang sanggup hilang integriti dan maruah diri..lantas jadi bahan maki rakyat ! Puihh !!

* sumber ciplak dari Juragan blog.

2 comments:

  1. Ptuihhh said...

    wa tambah sikit lagi ...kahakkk petuihh...

  2. Anonymous said...

    Blogger ****mak tu namanya

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |