PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Penulis skrip saypol menang Anugerah "prank" Terbaik 2011 ?

Maaf kerna hanya artikel foto dibawah lulus untuk disiarkan terbit.

1. Penulis skrip yang tulis skrip tu memang boleh menang anugerah "prank" sebab dia memang dah betoi-betoi pekena si Saiful. Dah la kena "liwat"..pastu jadi tak tentu hala@ trauma beberapa hari antara tarikh 26 - 28 June dan paling azab, tak boleh pulak berak antara tarikh tu..., kalau kentut lalat lalu boleh mati woo !! 

Tapi paling terok tak boleh sembahyang antara tarikh 26-28 June tu. Lepas tu boleh tersilap pi jumpa doctor yang buat conclusion dalam pungkok dia tara apa-apa ponnn !! Bukit Aman pula persoalkan kredibiliti doctor tu sebab dia hanya pakar kemalangan/accident di bahagian kecemasan Pusrawi. Saiful sepatutnya jumpa pakar kesihatan hal-ehwal jubox. Mmg kaw-kaw punya kena. Puihhh...!!

2. Penulis skrip kena rujuk "Manual sampling and handling DNA samples" baru tulis skrip. Baru la 'ombak rindu' !! huhuhuhu..!! Hakikatnya Saiful kena hidup sebagai mangsa yang diliwat,orang yang dah bersumpah telah diliwat, kekal trauma. 

Risiko dia survive di Malaysia adalah kemurungan yang berterusan..! Hidup tak happy-happy !! Ye la..rata-rata muka dia, orang Malaysia dah kenal. Dia kena ambik keputusan berhijrah keluar negara ke negara-negara Republik Pisang. Pasal kat sana susah sikit nak jumpa orang Malaysia seperti kat Paraguay, Chile, Bhutan ke...biar kemurungan dia terubat di sana. 

Lepas 50 tahun, dia boleh balik Malaysia macam perompak terkenal british yang sembunyi kat Brazil selama berpuluh-puluh tahun. Orang pun dah lupa mamat tu pernah rompak gerabak keretapi berjuta-juta pound sterling. Tua nak mati baru balik...mati kat UK pulak tuh !0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |