PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bloggers@Sarawak : Aku madahkan ini, tatap nyokong pambangkang !

" Kamu lihat muka aku inik? Pantang akuk.., bisa saja akuk jadik marah kaya inik. Aku mahu bapadah pada semua urang Sarawak di Beting Maro, Muara Tuang, Sebuyau, Sadong Jaya dan Tanjung Datu, undi PAS kali inik. Apa ?? Aku mahu undi laa ney..! Mampus sama ituk BN..!, "..selanjutnya baca dibawah.
Ayuh! Selamat Mengundi Rakyat Sarawak. Undilah PAS, DAP ataupun PKR ke arah perubahan mengembalikan maruah dan hak rakyat. PAS yakin rakyat Sarawak bakal membuat kejutan hari ini berdasarkan momentum terhadap kempen Pakatan Rakyat, kata Datuk Seri Presiden Pas Tuan Guru Abdul Hadi Awang.

Beliau berkata, sambutan di kalangan pengundi muda terhadap PAS dan Pakatan Rakyat begitu memberangsangkan sepanjang kempen diadakan. PAS bertanding di lima kerusi Dun iaitu Beting Maro, Muara Tuang, Sadong Jaya, Sebuyau dan Tanjung Datu. (perakite)

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |