PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bloggers@Sarawak : FOTO -Soklan wartawan 'mulut jamban' untuk Anwar !

Kuching | albanjari
Jurufoto : Poy Lee Teck | Video editor : Raja Ban jer

Kerana mulut, persepsi orang sama lu jadi binasa ! Insiden panas di sesi 'press conference' @ Grand Continental, Kuching sempat dirakam lensa fotographer dan videographer wak. Kalau mulut lu tanya soklan macam tu kat Sg. Tebe, Sebuyau, memang kancing mulut lu kena sumpit dengan urang Iban. Urang cerita potensi kemenangan PR tawan Sarawak, lu boleh tanya jam Omega Anwar dlm video seks.


Aksi wartawan mulut 'jamban' sedang melontarkan soklan berkaitan jam Omega dan video seks kepada Anwar. Dan foto dibawah, aksi muka ter'malu', pasal kena 'sembor' sama Anwar. Tak faham-faham ! Seb baik tak kena halau dari majlis. 




Foto seterusnya sedang diuploadkan..sila refresh..terima kasih. Klip video wartawan 'mulut jamban' kena 'marah' dan dihamput akan dipautkan setelah proses cut and paste siap malam ini. Layan foto dibawah :







Apapun sikap profesional dan keterbukaan Anwar memberi maaf kepada si mulut jamban ketika sesi  Sidang Media petang tadi disambut riang oleh wartawan tersebut. lain kali jangan tanya soklan bukan-bukan ! Orang lain semua tanya soklan berkaitan PRN Sarawak, hang boleh plak 'pusing' cerita tanya video seks. Gian punya kaki betoi la lu !

10 comments:

  1. Anonymous said...

    Kata kebebasan media...awat anar brahim takut dtnya soalan cam tu...media tidak perlu disekat dia nak tanya apa ikut dia lah...kalau soalan media pun nak dskript kan..mana kebebasan media yg dijeritkan oleh pakatan syaitan ini....aku biasa attend pc menteri...media bebas tanya apa saja walaupun soalan tu tak der kena mengena dgn majlis ...anwar dan pr takut dgn bayang bayang sendiri....cecepat lah beli tiket balik KL...konfirm kena sumpit dgn iban sarawak...balik KL jer lah....sarawak utk org sarawak..bukan utk penacau dan pengganas mcm PkR,dAP atau PAS.....

  2. ipohmali said...

    Itu bukan kebebasan.. Itu soalan setan!! kalau Najib buat Press statement pasal belanjawan.. tiba@ aku tanya pasal Altantuya.. ape Najib rasa... ko ni dulu bapak makan rasuah kut.. bengap betuii.. betuikan ..bapak hang makan rasuah.. suka2 kata pakatan Syaitan.. yg setan tu UMNO porno.. yg tu setan tu.. Ade progol budak bawah umur..

  3. b2utybeast said...

    bis tu da tahu sarawak untk org sarawak je..bkn tuk pkr dap pas..umno pun sibuk buat pe...pegi mampos la sbuk kat negeri lain..buat pe umno sbuk2 gak kat sarawak tu...umno dulu kini dan dan sampai selama nye mmg bingai...chow...

  4. Anonymous said...

    fuyooooo
    kayanyer pengganas tu.......
    lalala

  5. Anonymous said...

    pengganas tu.......
    dtg semenanjung la tgok sape pengganas
    lalalala

  6. faezal said...

    to anonymous... KAHKAHAKAHAHJAHA

  7. Anonymous said...

    salam wak...

    mulut dia memang jamban wak,tp lurahnya penuh dendam huhu....baik2 takut tetimpas wak.

    umno ni memang kaki pengacau kat Sarawak...1 cawangan pun belum tertubuh,podah!muka tak malu

  8. jai said...

    Kah kah kah...

    Jam Omega wa tak nak ambik tau.

    Yang pasti malam ni wa dapat tengok SUSU OMEGA!!!

    Mmmmmmmmmmmmmmmmm..........

    Best neyrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

    Kah kah kah...

  9. azmie said...

    nasib baik ngam anwar, kalu aku, kena wat upclose and personal inteview ni.

  10. Anonymous said...

    Itulah wartawan malaysia.takde standard. Tv swasta pun dah jadi tv umno/BN.
    Aku dah lama haramkan utusan berada dlm rumah aku.berita tv3 pun dah tak layan
    Hari2 orang Malaysia kena tipu oleh utusan ngan tv3.lama2 lembu pun lebih pandai dari orang malaysia(melayu)

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |