PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

Bloggers@Sarawak : Un-Cut VIDEO - Tamparan Anwar buat si 'mulut jamban' !

Jika dia hormati majlis orang, dia akan dilihat cantik dimata rakan. Tetapi jika dia memilih untuk jadi kurang adab demi membantu macai-macai BN dan Utusan Fitnah, berhubung isu fitnah video 3T itu, dia sudah silap jalan. Dari sumber bilang, mulut jamban itu seorang wartawan dari broadcast station ternama. Jika salah tolong betulkan. 

Dan kerana kebodohannya dia berjaya menonjolkan sekali lagi keresahan, gelabah gaban, tak keruan, mental yang sakit yang sarat bersama keresahan hatinya berhubung video seks itu.


Gerun sungguh BN dan macai-macainyer ! Nak spin cerita ler tu..pundek punya mulut ! Ambik hang, sesekali mulut jamban perlu juga di 'flush' begitu..! Lihat petikan video penuh "un-cut" dibawah. 

(*) Wak kira, dia itu lagi bertambah cantik jika beradab dan bertudung, tanpa perlu dia promosikan lurah dendamnya kepada kita yang jelas mengundang dosa buat semua. Setuju ? Tapi sudah dasarnya begitu, mungkin semua wartawan dibawah regim UMNO kalis dosa segala. siapa pedulik bah..! 



Aku ingatkan blogger UMNO mabuk jer yang bodoh sombong dan bangang dan buat soalan-soalan bodoh, tapi  rupanya wartawan UMNO pun sama buat lawak bodoh. Betullah UMNO ni ramai kaki gila sex, gomobabi mesti suka sakan dengan soalan-soalan macam wartawan media UMNO itu. Jika blogger mabuk menulis kita orang dah tak heran sangat, ni ke jadahnyer pulak, sekarang wartawan pun mabuk sama. Bengong murakkab ! 

Gila advance sungguh pemikirannya. Agaknya wartawan itu  sudah dapat arahan bangang dari bossnya, atau dah janji kalau berani tanya dimana jam omega dan tidak dihalau Anwar Berahim, gaji  dan overtime claim lain akan diincrease 110 kali ganda agaknya kot? Bersorak sakan ler wartawan yang satu suku masak ini, dapat assignment tolol macam tu demi perut dan bawah perut, biar maruah dicampak ke lubang jamban di tepi sungai sarawak, apa dia nak pedulik. 

Maruah ? Hmm.. baik wartawan mahupun Blogger jika didahinya tercop lambang keris UMNO, dengan 3 kupang pun sudah boleh barai dibeli orang ! Muat aje berita dan laporan, asal saja dapat buat Anwar Brahim marah, mereka akan laporkan bahawa Anwar itu ganaz, mengkasari wartawan perempuan yang cuba mendapatkan penjelasan darinya. Permainan yang lu nak 'main' sudah diduga, bahlol ! [FZT]

21 comments:

  1. ~♥ UmmiAnni ♥~ said...

    nik suryani yg suka jam sampai mulut jadi mulut jamban..

  2. Cikgu Din said...

    wartawan tetek kendur---tak tau malu nampak lurah.buruk....

  3. Anonymous said...

    Kenapa anwar brahim perlu panik dan ngelabah...mcm bersalah jer....org bersalah biasanya camtu lah..very defensive....last week baru lepas kerajaan selangor luluskan bil kebebasan maklumat...jadi kenapa media dan wartawan mahu disekat....bila wartawan tanya jawap jer la pak syeikh...jgn putar sana putar sini....dia tanya kenapa tak tunjukkan jam...ada jam atau tak ada...susah ke nak jawap?....yes or no....simple....anwar spin sana spin sini......sah dah bila org bersalah dia pun kencing la....aku sokong wartawan berlurah tu....jgn tunjuk sgt lurah kat anuar tu...nanti dia ajak gi hotel di grand conti kuching lu jugak susah....

  4. Anonymous said...

    bersumpah lah diatas nama allah swt kalau anwar orang yang benar. kenapa perlu takut kita orang islam.kita mengucap syahadah. kita yakin kepada allah swt. kalau tak yakin apa makna nya?

  5. Mohamadazhan hjDesa said...

    salam

    yang hak akan terungkai juga...tahniah utk PR yang berjaya menangkis serangan2 BN

  6. Shila Haris said...

    rasa nya xperlu anda gelarkan org dgn nama2 yg x elok.. mnunjukkan keburukan org lain d mata org lain... anda sndiri mnunjukkan kebodohan anda dgn memaki dan menghina org lain atas dasar ketidakpuasan hati sndiri.. kalo wartawan itu sndiri yg bermasalah, apa kaitan dgn UMNO? knapa UMNO perlu dilibatkan??? Kalo anda masuk ke mhkamah & soal ini dibahaskan, anda x ada sbab utk mngaitkan wartawan tersebut dgn UMNO.. Hanya org yg terdesak & berfikiran cetek sja yg buat spekulasi mcm ni.. Padahal diri anda sndiri pon x btul.. bagai ketam mngajar anak berjalan..

  7. Anonymous said...

    aku best tengok kopek dia tu.. wehh panjangnya kopekkk .. scrip kak limah

  8. Anonymous said...

    Itu wartawan BN..takde class wartawan Malaysia.
    Semua kena cucuk hidung mcm lembu.

  9. madie said...

    ni bukan mulutu longkang lagi.. ni dah tahap mulut septic tank yg busuk lagi membusukkan..
    sundal punya betina, lagi mau spin soalan.. sendiri punya diri pun langsung tak mencerminkan seorg muslimah, lagi mau bikin kecoh.. sidang media pasal PRN Sarawak tapi soalan pasal jam Omega..
    stupid whore..

  10. madie said...

    media perkakas Umno di gunakan se maksimun mungkin utk menjatuhkan Pakatan Rakyat kerana terbukti bahawa rakyat Sarawak sudah mula sedar dgn segala pembohongan dan tipu daya selama ini..
    Pakatan Rakyat semakin mendapat tempat di hati rakyat SeMalaysia..
    Insya'allah..

  11. Anonymous said...

    bagus DSAI......wartawan tu mungkin ejen puteri umno heheheh

  12. Anonymous said...

    anwar ni reti bercakap je tp dia pun sama...penakut n bacul...dasar si pemain bontot...bila wartawan yg xsokong dia,cakap wartawan tu berat sebelah n konco Umno tp kl wartawan yg sokong apa yg dia ckp,wartawan itu di iktiraf wartawan berani n adil...malaysiakini n harakah akhbar paling bangang...wartawan bodoh n bongok je kerja kt sna....

  13. Anonymous said...

    lepas ni dicalonkan jadi ketua puteri UMNO.........tak pakai tudung tu memang sesuai.

  14. AmenoWorld said...

    Maafkan saya, boleh dipastikan dia org islam? kalau bkn tak elok kita cerca dia melulu.

  15. AmenoWorld said...

    Mohon link kan blog saya..

    amenoworld.blogspot.com kat sini.. tq.

  16. Manjung Drifter Community said...

    aku ske tgk baju dia belah2 kt tgh gitu mmg terbaek.. dia ni xmo belakon dlm next sex episod ke ahhaha

  17. Anonymous said...

    tolong ingat tak semua soalan harus di jawab...banyak bahan bukti harus di simpan...anwar orang lama,dia sudah cukup tahu..mcm mana nak handle orang macam neee..taklimat lain cerita lain...mana cukup masa baaa...sory

  18. Anonymous said...

    jika kamu ditempat DSAI dan ditanya begitu di depan orang ramai dan media apakah perasaan kamu????? mesti marah kan bila marah dan nak ckp mcm2..... video ni menunjukan bahawa MEDIA UMNO cuma tahu pasal sex... ini sidang ttg bagaimana wang serawak dikeluarkan..... yg pi tanya pasal jam omega buat apa.... kenapa tak tanya projek mega yg dibeli oleh umno seperti kapal selam berapa komisien dia g la tanya najib pasal projek mega... ni jam omega berapa duit sangat aku boleh g beli....

  19. Anonymous said...

    good

  20. Anonymous said...

    jika kamu ditempat DSAI dan ditanya begitu di depan orang ramai dan media apakah perasaan kamu????? mesti marah kan bila marah dan nak ckp mcm2..... video ni menunjukan bahawa MEDIA UMNO cuma tahu pasal sex... ini sidang ttg bagaimana wang serawak dikeluarkan..... yg pi tanya pasal jam omega buat apa.... kenapa tak tanya projek mega yg dibeli oleh umno seperti kapal selam berapa komisien dia g la tanya najib pasal projek mega... ni jam omega berapa duit sangat aku boleh g beli....

  21. Anonymous said...

    lurah photoshop je tu....
    jgn nk menipu la.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |