PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX Blockbuster : Tonton video seks ?

Fitnah versi apa pulak ni bro? Konspirasi terus menjadi-jadi. Video seks? Produksi mana pulak yang rajin bikin ni? Tak habis-habis la hang? Sayful tak cukup power ker nak sumbat anwar ke sg. buloh bro? Baca kat bawah. Tampalan terus dari blog kick punggong hangla..!




10 comments:

  1. mr edz said...

    SKMM /MCMC sila pantau blog terbabit.. sekian

  2. mangchikla said...

    kakakakakak dah sah dan jelas , pitnah ... kakakakakaakakka

  3. sunsnake@budakbalun said...

    SKMM.. hanief ulas sikit, bukan main siasat hangpa ya..
    Yang ni.. senyap aja??

  4. Anonymous said...

    ini mesti pelakon yang di makeup seelok2 nya rupa anuar dan di shootkan di mana2 tempat x kerja2 begini sekarang senang dibuat mengunakan teknologi terkini seperti filem hollywood contoh AVATAR x susah orang nak percaya sekarang kalu tiada total proof

  5. Anonymous said...

    tiba-tiba ramai yang simpati pada PAS walaupun sebelum ini mengutuk keras... kenapa eekk..

  6. Anonymous said...

    Cian betul juak UMNO dah nak kalah dalam perbicaraan liwat dah keluarkan satu lagi video "kononnya" DSAI berzina pula.
    Terus cuba lagi!

  7. sunsnake@budakbalun said...

    Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.(al-Hujurat:6).

  8. Anonymous said...

    dh nak pilihanraya ni..keluar lak isu ni supaya Anwar sibuk nk menjawap isu ni..isu2 besar tentang penyelewengan BN dapat disenyapkan...ALLAHUAKBAR..apa nak jadi dengan orang2 Melayu UMNO..insaflah..apa yg dikejar d dunia ni hanya sementara saja..Akhirat yg kekal abadi..

  9. Anonymous said...

    Aku bertambah meluat dng puak-puak UMNO nih.PI mampuslah korang.Hidup menyusahkan rakyat.Pemimpin haprak.

  10. Anonymous said...

    ni kalau punggong anak hampa ke bini hampa ke baru hampa tau...si nuar ni nafsu kuat ...fikir lah..org macam ni nak jadi PM...taubat...jgn nak negara abis dijualnya....sedar la org melayu...jangan jadi org melayu cam si nuar ni...melayu haprakkkkkk

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |