PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

PANAS BERAPI :Sketsa 18SX - Produksi filem "blue" pecah punggung?

Hang dok buat apa tu T?


Jam sapa? Jam Anwar. Jam Anwar..???


Bila masa hang jadik tukang carik jam ni? Dahsyatnyer Anwar! Tukang carik jam dia pun, ada title 'Datok' bro..! Kah..kah..kah !! Gue ingat 'macai-macai' jer..yang sesuai bab carik-carik jam nih..! Kah...kah..kah !

Machaaa..! Muka macam ni punya hensem, jadi machai carik jam Anwar jer ke?

Seb baik gue bukan 'sultan' yang bagi 'Datok'..kalau tak, memang gue rentap dari lu..machaa..! Haiyaaa...! Lu bikin kesultanan 'argentina' malu beb ! Malu..!

Err...itu blue film, boleh kasi gue pinjam tak? Mau tengok..bukan mau bikin untung maaa..sendiri mau tengok saja maaa...! Kah..kah...kah !

Umi? Bila lu nak kasi keluar 18 video lagi tu? Lu ada simpan kaa..? Itu video..ada doggy-doggy kaa? Haiyaa...! Manyak kotoq la lauu..., pompuan tak elok maa..simpan ini 'blue-blue' punya balangg...!

Kaaa..lu beli sana 'petaling street punya 'blue'? Jangan itu macam..nanti zul kulum bilang, semua blue-blue itu muka serupa 'ini'..., apa macam? Lu jangan main-main sama itu zul kulum, dia ada ilmu kazaf tahap 7 dalam kiraan radiasi muklear paling kuat maa..! Orang bikin filem, lu orang pun mau bikin filem..tapi langsung tak boleh langgar box office, rugi produksi sajaa...! Ingat boleh pecah panggung, tapi sendiri punya punggung..sudah pecah..hahahaaha...! Takpa..cuba lagi lain kali ! Pastikan pelakon2 nanti lebih mantap..dan maskulin !


1 comments:

  1. Anonymous said...

    Cuba ushaar tgk muka dato' tu, ada mirip-mirip muka anwar tak ?

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |