PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

18SX : Syiok ker dapat video lucah free macam tu?

albanjari | -
Semakin hari semakin terdesak puak-puak 'Barisan Naik' muttakhir ini. Tak cukup sebar tepi jalan, dalam kawasan masjid pun kini dah mudah nak dapat dvd lucah.

Malam tadi di majlis makan malam di Ipoh, DVD macam itu, siap dapat free mana-mana kereta yang di parkir tepi jalan di Jelapang. Aduh..pak ! enak sekali selepas ini ramai2 rakyat Malaysia nonton bidio lucah enak-enakan. Baru nama 1Malaysia yaa...gitu ?

Tak cukup blogger zappel bukak bidio lucah di blognya, kini ada pulak macai yang tolong edar-edarkan cara melata dan ikut suka hati mak bapak dia saja ! Aku tunggu saja..gerenti bidio ini akan ada juga diedar sama di majlis muktamar besar PAS. Tunggu jer bro ! Apapun layan bidio kat bawah dulu.




ISU VIDEO LUCAH MODAL POLITIK
VIDEO lucah betul-betul dah jadi modal politik gerombolan songkok tinggi. Tak cukup dengan promosi besar-besaran di TV3 Suku, Utusan Merapu, Berita Hairan, kali ni gerombolan songkok tinggi mengedarkan video lucah di masjid pulak. Gua nampak nama UMporNO memang sangat-sangat tepat dan sesuai dengan parti Melayu terbesar di dunia ni.

Kalau lu orang rasa parti UMporNO ni adalah parti yang memperjuangkan Islam apa yang gua boleh cakap, lu memang bangang, tak boleh tidak, lu memang bodoh tahap longkang. Ini parti bangsat tak fikir soal Islam, tak fikir soal kepentingan Islam, yang dia tahu hanya kuasa, kuasa, kuasa dan kuasa.

Video lucah pun sanggup edar kat masjid semata-mata untuk meneruskan amalan politik lucah. Apa lagi gua boleh cakap? Kalau lu rasa UMporNO buat benda betul, gua persilakan lu orang yang menyokong UMporNO semua ni celup lu punya kepala dalam longkang. (source: milosuam.blogspot)

3 comments:

  1. leekonyou said...

    aiyaah rakyat yang bodoh ramai nak dengar sumpah laknat Dato Seri Anuwar KALAU takot nak sumpah makna nya.......confirm Dato Seri?????

  2. bomosiam said...

    Salam Wak!

    Pasai mike udah tanya, teman jawab! Memang syok dpt benda free! Tak payah kuar modal.
    Benda udah jadi isu besor negara. Ada yg kata betui, ada yg kata ianya fitnah! Apa kome fikir teman ni kayu ke! Telinga kiri dengor bunyi..."Memang sah! dia le org nye", telinga kanan dengor plak.." Itu suma fitnah, aramjadah!" Jadik, teman buat keputusan...tengok vcd tu puas2!! Jika ini adalah satu dosa, Ya Allah Ya Tuhan ku, ampunkanlah hambamu yg lemah ini.

    Cukup jelas vcd tu, HD, colour treatment lagi! Berdasarkan dpd apa yg teman tengok, teman yakin dgn jawapannya.....TEMAN TAK BERANI MENUDUH SEBAB, TEMAN TAK ADA DLM BILIK TERSEBUT TIKA ITU!! DAN TEMAN JUGAK TAK DPT KATAKAN YG IANYA ADALAH FITNAH, SEBAB MENAFIKANYA SAJA BUKANLAH SATU ALASAN YG KUKUH!! Wallahualam!

  3. bomosiam said...
    This comment has been removed by the author.

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |