PANAS BERAPI HARI INI :: albanjari Online's Feed ::

:: EDISI BUKAN BIASA-BIASA :: TUNGGU PAPARAN 2016

KL yang 'GILA' - (9) Najib kian bingung. Patriot, Perkasa masih berlatih silat !Mana PATRIOT bro ? Tuan2 saksikan sendiri, najib bingung kerana kelibat patriot dan perkasa tidak kelihatan. Harap perot jer boroi !! Tapi penakut..! Polis melemparkan gas pemedih mata berhampiran Bank Agro/pejabat Majlis Peguam. Ramai berkampung di Pejabat Agong PAS, di jalan raja laut. 


Laporan di Jalan Hang Jebat : Kawasan tersebut dilaporkan tegang kini. Ini kerana demonstrator BERSIH kini berada kurang dari 100 meter daripada kawalan ketat polis. Kini kumpulan BERSIH telah bergabung di jalan H.S Lee yg membentuk group yg semakin besar. 


Terus akan diupdate sebentar lagi.

0 comments:

:: blank ::

..

albanjari ONLINE blog :: NEW Followers

:: List Blog ::

:: albanjari Online 40's Blog List Update ::

:: Kepada rakan blogger yang mahukan blog disenaraikan di bloglist ABO sila tinggalkan url blog sahabat di ruang shoutbox wak di bahagian sidebar untuk tindakan. Makluman

:: New 30's bloglist@ABO ::

:: Editor albanjari online ::

Semua tulisan di blog ini sekadar mewakili pandangan peribadi penulis. Menulis blog sejak 2006. Mantan Presiden Sekretariat Blogger PAS Perak. Penulis juga seorang ahli bersekutu untuk group Media Perak. Jawatan akhir di dalam politik - Setiausaha Politik.

:: SketsaPRU13@albanjari online V2 |